• Home  / 
  • Green energy
  •  /  Spacious and green: inside Norwich’s award-winning new council houses

Spacious and green: inside Norwich’s award-winning new council houses

By Anne workforce / October 12, 2019

For residents of eco-friendly Goldsmith Street, heating bills could be as little as £150 a year

After two years living in a third-floor flat in Norwich, Alex Jenkins, her partner and two young sons moved into a new council house in December. They are not alone in their adoration for their home, with its two large bedrooms, sunny back garden and high ceilings.

Goldsmith Street, a development of 105 brick properties on the outskirts of the city centre, on Tuesday became the first social housing project to be awarded the Stirling architecture prize. The judges hailed the development, owned wholly by the city council, as a “modest masterpiece”, saying it represented “high-quality architecture in its purest, most environmentally and socially conscious form”.

Continue reading…

Read more: theguardian.com

About the author

Anne workforce


>
Malcare WordPress Security